Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Aliş’in Kent Günlükleri – Set (4 Kitap)
Timaş Yayınları - Şebnem Güler Karacan
37,40 TL
Stokta Kalmamış!
Özellikler
Aliş’in Kent Günlükleri, okuyabilmek için ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınan köy çocuğu Aliş’in yaşadıklarını anlatıyor. Minik Aliş,bir taraftan köyünü ve köy yaşamını özlerken, bir taraftan da şehir hayatında yepyeni ve farklı deneyimler edinmenin keyfine varıyor. Çocuklara iki farklı yaşam kültürünü yer yer eğlenceli, yer yer bilgilendirici şekilde anlatan bu seri köy ve kente dair yeni bir bakış kazandırıyor. Bakalım minik Aliş,hızlı kent hayatına uyum sağlayabilecek mi?

Kitaptan Alıntılar
Ben babama çok güvenirim. Benim babam her şeyi bilir ve çok akıllıdır. Tarla nasıl sürülür, ineklere nasıl bakılır, hepsini bilir. Annem de çok güzel yemekler yapar, evi temizler, ineklerden süt sağar. Sarıkız’ı da götürmek istiyor Bahar. Bahar benim kız kardeşim. Yedi yaşında. Sarıkız’ı çok sever.
Murat elimi tutmak istemiyor. Köyde biz kardeşlerimizin elini tutmayız ki! Herkes
istediği gibi dolaşır köyün içinde. Biz özgür yetişen çocuklarız. Korkacak bir şey yoktur yani. Ama şu anda hepimiz korkuyoruz sa-
nırım. Hem de çok. Televizyonda izlemiş-
tim, şehirde bazen çocukları kaçırıyorlarmış. Bizim köyde hiç böyle şeyler olmaz. Niye
çocuk kaçırsınlar ki? Herkesin dörder
beşer çocuğu var zaten.
X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.