Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Dekoratif Bastet Görünümlü Seramik Buhurdanlık
Dekoratif Bastet Görünümlü Seramik Buhurdanlık
999,90 TL
Sepete Ekle
Özellikler

Dekoratif Bastet(Mısır Tanrıçası) Görünümlü Seramik Buhurdanlık

 

Gerek dekorasyon amaçlı gerek ise kokuları daha uzun süre muhafaza edebilme amaçlı ürün kullanımı sağlamak istiyorsanız buhurdanlıklar tam da sizlere göredir. Ancak, unutulmamalıdır ki her bir ürünün kendine has enerjisi vardır.

Bir ürünün hangi şekle büründüğü enerjisini anlamak adına önemlidir. Dekoratif Bastet görünümlü seramik buhurdanlık özellikle Bastet yapısı ile enerjisini belli ediyor. Mutluluk, neşe, dans ve aile tanrıçası olarak bilinen Bastet’in evinize getireceği enerji de tam olarak bunları kapsıyor.

Seramik Buhurdanlık İle Dekorasyonda Farklılık

Günümüzdeki buhurdanlıklar ile eski buhurdanlıklar birbiri ile uyuşmuyor. Eskiden sadece altın buhurdanlıklar oluyordu. Üstelik oldukça kaba bir ürün olduğunu söylemek de gerekiyor. Ancak, günümüzde her bir ev dekorasyonuna tam olarak uyum sağlaması amacı ile modernize edilmiş halleri ile karşılaşıyorsunuz.

İlk olarak seramik buhurdanlık sayesinde uzun süre kullanım sağlanabiliyor. Aynı zamanda temizliğinin de kolaylıkla yapıldığı görülüyor. Yapısı bakımından mistik tarzı benimsemiş evler için uygun görünüyor olsa da aile ilişkilerine önem veren, ailesini kuvvetlendirmek isteyen herkes için ideal bir üründür.

 

Bastet Tarihi İle Evinizdeki Etkisi

Bastet günümüzde sıklıkla karşılaştığımız mitolojik karakterlerden biri. Çok tanrılı zamanlardan günümüze kadar aktarılan bu kavram, kedi tanrıçası olarak kabul ediliyordu. Özellikle de neşe, dans ve müziğin tanrısı olduğu kabul ediliyordu.

Günümüzde evlerinizde Bastet bulundurmak hem neşenin artmasına hem de utluluğa işaret ediyor. Özelikle aile ve sevgi tanrıçası olarak kabul ediliyor olması evdeki huzurun artmasına, insanların ikili ilişkilerini doğru yönetmelerine yardımcı oluyor. Bastet görünümlü seramik buhurdanlık ile istediğiniz aile ortamını, mutluluğu ve neşeyi elde etmek adına eşyanın enerjisine güvenmeniz gerekiyor.

 

Kokuların Ruhuna Kattığı Senfoni

İnsanlar Bastet görünümlü seramik buhurdanlık alarak evlerinde mükemmel bir görüntü elde edebilir. Bunun yanında bir de kişilerin koku seçimi yapması gerekir. Koku dendiğinde seçenekler o kadar çok ki insanların hangi duygu yoğunluğu için bir ürün seçeceği çok büyük önem taşıyor.

Öncelikle aşağıda belli başlı kokuların insanların psikolojileri üzerindeki etkilerine örnek verildi. Ancak, bunun yanında kokuların bunlar ile sınırlı olmadığını binlerce koku seçeneğinin binlerce faydası olduğunu da unutmadan bir seçim yapmak gerekiyor.

  • Mutluluğunuzu arttırmak, her zaman neşeli olmak adına portakal kokusundan,
  • Özgürlük ve sakinlik istiyorsanız okyanus kokusundan,
  • Zihninizi açmak, her zaman başarı elde etmek istiyorsanız kahve kokusundan,
  • Romantizm oluşturmak istiyorsanız gül kokusundan yararlanabilirsiniz.
X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.