Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Dekoratif Fil Görünümlü Siyah Seramik Buhurdanlık
Dekoratif Fil Görünümlü Siyah Seramik Buhurdanlık
999,90 TL
Sepete Ekle
Özellikler

Dekoratif Fil Görünümlü Siyah Seramik Buhurdanlık

  • Özel bir buhurdanlık deneyimi yaşamak için Dekoratif Fil Görünümlü Siyah Seramik Buhurdanlık tercih edebilirsiniz.
  • Ürün yüksek ısılara karşı dayanıklı seramikten üretilmiştir.
  • Lake boya ile boyandığı için solma ya da silinmelere karşı dayanıklıdır.
  • Bir adet tealight mum ile kullanılır.
  • Kullanım için su içine aromayağı ve ya dirakt kokulu tablet katılmalıdır.

Özel Buhurdanlık

Buhurdanlık çeşitleri arasında görünümü ile bulunduğu ortama hoş bir görünüm katacak bir deneyim yaşamak istiyorsanız Dekoratif Fil Görünümlü Siyah Seramik Buhurdanlık ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacaktır. Bu özel buhurdanlık yapısı itibariyle baş döndürücü kokulara sahip olan uçucu yağlarınızın enfes notalarını ortama en iyi şekilde yayılmasını sağlayacak ve böylece etkili bir şifa yöntemi elde edebileceksiniz.

Uçucu yağların etrafa dengeli bir şekilde yayılmaları için kullanılan buhurdanlık çok önemlidir. Bu sayede kokular dengeli bir şekilde etrafa yayıldıkları gibi aynı zamanda notaları da doğru şekilde algılanmaktadır. Yayılacak kokular ile birlikte günlük yorgunluğunuzu üzerinizden atabilir, kendinizi daha rahat hissedebilir ve meditasyon ya da yoga gibi seanslarınızda daha iyi bir odaklanma yakalayabilirsiniz. Bu özel buhurdanlığı kullanmak için üst kısmında bulunan hazneye su ve uçucu yağ karışımını ekleyiniz. Genelde birkaç damla yağ eklemek yeterli olmaktadır ancak daha yoğun bir deneyim yaşamak için damla miktarını arttırabilirsiniz. Daha sonra ise alt kısma mum koyarak buhurdanlığı kullanabilirsiniz.

X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.