Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Dekoratif Fil Kabartmalı Antik Siyah/Kahverengi Seramik Buhurdanlık
Dekoratif Fil Kabartmalı Antik Siyah/Kahverengi Seramik Buhurdanlık
999,90 TL
Sepete Ekle
Özellikler

Dekoratif Fil Kabartmalı Antik Siyah/Kahverengi Seramik Buhurdanlık

 

Pek çok kişi evinde ya da bulunduğu ortamda daha iyi vakit geçirmek adına dekorasyon çalışmaları yapıyor. Her ne kadar büyük parçaları bir araya getirme konusunda kimse sorun yaşamıyor olsa da söz konusu aksesuarlar olduğunda problemler çıkıyor.

Hangi parça ile hangi parçanın bir araya gelmesi konusunda kararsız kalanlar, her alana uygun olan objelerden yararlanıyor. Dekoratif Fil Kabartmalı Antik Siyah/Kahverengi Seramik Buhurdanlık her alanda kendine bir yer edinmeyi başarıyor.

 

Dekorasyonlarınızın En Önemli Parçası

İnsanlar, dekorasyonlarını bitirmek istediklerinde en son aksesuar seçimi yapıyor. Buhurdanlık evinde her zaman güven, huzur ve mutluluk olsun isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Böylece çeşitli yağlar yakılabiliyor ve doğru enerjiler evlere akın edebiliyor.

Buhurdanlıklar sayesinde sadece ruhani yönden doyuma ulaşmıyorsunuz. Aynı zamanda alternatif tıp için de kokuların büyük yeri olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bir yandan ruhani açıdan, bir yandan sağlık açısından doğru bir adım atmak istiyorsanız evinizde hem buhurdanlık hem de kokular yer almalıdır.

 

Dekorasyon tamamlayıcısı olarak kahverengi en ideal seçeneklerden biridir. Çünkü kahverengi hem açık hem de koyu alanlara tam uyum sağlayan bir renk olarak karşınıza çıkıyor. Fil ise bereketin simgesidir. Böylelikle evinizden iyi enerjiler, bol bereket hiç eksik olmayacaktır.

 

Buhurdanlığın Kullanım Tarihi

Günümüzde sıklıkla kullanılan buhurdanlıklar yeni bir ürün değil. Geçmişi oldukça eski. Hatta tek tanrılı olmadığımız dönemlere kadar uzanıyor. İnsanlar buhurdanlıklar sayesinde tanrılara dua ediyordu. Kokuların tanrıları çağırdığına inanan insanlar, buhurdanlık sayesinde kokuların kalıcılığını sağlıyordu.

 

Dekoratif Fil Kabartmalı Antik Siyah/Kahverengi Seramik Buhurdanlık günümüzdeki şekli ile geçmişte yer almıyordu. Genel olarak altından yapılan bir üründü. Ancak, günümüzde daha modern bir görüntüye ulaşan buhurdanlıklar her evde kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

 

Buhurdanlık İle Ruh Halinizi Ve Sağlığınızı Yenileyin

Buhurdanlık dekoratif amaçlı sıklıkla kullanılıyor. Aynı zamanda pek çok kişi kokuların insan vücudu üzerindeki etkilerini biliyor ve bu etkilere uygun şekilde koku yaymak adına buhurdanlığı amacında kullanıyor. Böylece evlerde her zaman mutluluk, bereket, huzur bulunuyor.

Birçok farklı koku var. Kokuların anlamları da etkilerine ve özlerine göre değişiyor. Aşık olmak, başarı sağlamak, para kazanmak gibi konularda her zaman yeterli hamle yapabilmek adına kokulardan yararlanabilirsiniz. Dekoratif Fil Kabartmalı Antik Siyah/Kahverengi Seramik Buhurdanlık kullanarak istediğiniz her bir kokudan yararlanabilirsiniz. Böylelikle yaşam alanınızda kokunun uzun süre etki etmesini sağlayabilir, kazandıklarınızı ebedi kılmayı başarabilirsiniz.

X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.