Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Dekoratif Kahve/Mint Yeşili Seramik Buhurdanlık
Dekoratif Kahve/Mint Yeşili Seramik Buhurdanlık
999,90 TL
Sepete Ekle
Özellikler

Dekoratif Kahve/Mint Yeşili Seramik Buhurdanlık

  • Uçucu yağlarınızın ve ya kendi üretimimiz olan tablet kokularını en iyi şekilde deneyimlemek için Dekoratif Kahve/Mint Yeşili Seramik Buhurdanlık tercih edebilirsiniz.
  • Ürün 11 cm yükseklik ve 8 cm genişliğe sahiptir.
  • Seramikten üretilmiş olup yüksek ısılara karşı dayanıklıdır.
  • Püskürtme lake boya tekniği ile boyanmıştır ve solmalara karşı uzun ömürlüdür.
  • Motiflerinden kullanım esnasında mum ışığını yansıtmaktadır.
  • Yurtdışından ithal edilmiştir.

Buhurdanlık çeşitleri arasında Uçucu Yağlarınıza ve Kokulu tabletlere özel en iyi şekilde kullanma olanağı veren Dekoratif Kahve/Mint Yeşili Seramik Buhurdanlık görünümü sayesinde de bulunduğu ortamın havasını değiştirmeye yardımcı oluyor. Bu özenle üretilmiş buhurdanlık, yapısı itibariyle dengeli bir koku deneyimi yaşamanıza neden olur. Uçucu yağların şifalı kokularını ortamda hissetmek için buhurdanlık çok önemlidir. Tamamen ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılaması için tasarlanmış olan bu özel buhurdanlık yapısı itibariyle kendinizi iyi hissetmenize neden olacak ve aynı zamanda da uçucu yağların kullanımını kolay hale getirecektir.

Ürünü kullanmak üst kısmında bulunan çanak haznesine su ekleyin ve ardından suyun içine birkaç damla uçucu yağdan koyun. Uçucu yağ damla miktarını tercihinize göre arttırabilirsiniz. Ardından ise alt kısmında mum ekleyin ve mumu dikkatli bir şekilde fitilinden yakın. Kullanım öncesinde kokuların daha iyi bir şekilde ortama yayılmasını sağlamak için ortamı mutlaka havalandırdığınızdan emin olun, bu şekilde kokular daha iyi ortama yayılacaklardır.

X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.