Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Dekoratif Mavi Çaydanlık Temalı Seramik Buhurdanlık
Dekoratif Mavi Çaydanlık Temalı Seramik Buhurdanlık
999,90 TL
Sepete Ekle
Özellikler

Seramik Mavi Çaydanlık Temalı Buhurdanlık

 

Her bir koku belirli bir enerjiye hizmet eder. O nedenle de kokuları küçümsememek gerekir. Bu kokular sayesinde elde edebileceğiniz hem fiziki hem de manevi pek çok durum söz konusudur. Ancak, ortamda uzun süre bu kokulardan yararlanabilmek adına buhurdanlık çok önemli bir aksesuardır.

 

Çaydanlık Mavi seramik buhurdanlık sayesinde dekorasyonunuzu net bir şekilde noktalayacak hem de istediğiniz kokudan uzun bir süre yararlanma şansına sahip olacaksınız. Bu ürün sayesinde beğendiğiniz bir kokuyu evinizin her yerine aşılamanız mümkün oluyor.

 

Pratik Ve Kolay Kullanımı İle Buhurdanlık

Bu ürün yapısı gereği pek çok alana rahat bir şekilde taşınabiliyor. Yani hem iş yerinizde hem de evinizde rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında buhurdanlığı kullanabilmeniz için 3 farklı materyale ihtiyacınız olacak.

Buhurdanlık kullanımı söz konusu olduğunda bir aromanızın olması gerekiyor. Her bir koku farklı bir duyguyu tetiklediği için koku seçiminde hangi ruh haline bürünmek istediğiniz önem taşıyor. Ona göre bir koku seçmeniz gerekiyor.

 

Kullanım: Kullanım sağlamak istediğiniz kokuyu açmalı, buhurdanlığa birkaç damla damlatmalısınız ve ya kendi üretimimiz olan kokulu tabletlerden koyabilirsiniz. Ardından tealight mumlardan birini çakmağınız ile yakmalısınız. Yakmış olduğunuz mumu ise buhurdanlığın alt bölümüne yerleştirmelisiniz. Böylece yağ yavaşça kokulu tablet ve ya damlattığınız kokulu yağ ısındıkça kokusunu yayacaktır.

 

Mavi Rengin Enerjisini Sonuna Kadar Hissedin

Her ne kadar kokuların belirli duygular üzerinde etkisi var ise renklerin de etkileri vardır. Özellikle Mavi renk güven, sorumluluk, dürüstlük veya sadakati temsil etmektedir. İnsanlar bir konuda başarı sağlamak istedikleri zaman mavinin enerjisinden yararlanmalıdır. Bunun yanında parayı çekmek adına bir meditasyon yapılacaksa mutlaka etrafta mavi renk yer almak durumundadır.

Seramik buhurdanlık seçimi yaparken mavi rengine yer vermek, yapılacak olan tüm meditasyonlarda başarı elde edileceğinin bir işaretidir. Aynı zamanda mavi gökyüzünün rengidir. Ferahlık elde etmek isteyenler de bu renkten yararlanmalıdır.

Dekorasyonlarınıza Renk Katmak İstemez Misiniz?

Dekorasyonların tamamlanması için aksesuar seçimlerinin sona ermesi gerekiyor. Aksesuar seçenekleri o kadar fazla ki insanlar hangisi üzerinden gideceğini bilemiyor. Öncelikle kokular ile evinizi mükemmel bir auraya ulaştırmak istiyorsanız buhurdanlık seçimi yapmalısınız.

Seramik buhurdanlık sayesinde evinizin havası tamamen değişecek. Üstelik çaydanlık motifli olan bu ürün oldukça orijinal bir görüntüye sahip. Renginin de mavi olması özellikle açık ve tek renk döşenmiş evlerde kaliteli bir görüntü oluşturulmasına etki ediyor. Siz de bu ürünü seçerek ne kadar zevkli bir yapınız olduğunu gösterebiliyorsunuz.

X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.