Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Dekoratif Üç Melek Heykeli Seramik Buhurdanlık
Dekoratif Üç Melek Heykeli Seramik Buhurdanlık
999,90 TL
Sepete Ekle
Özellikler

Dekoratif Üç Melek Heykeli Seramik Buhurdanlık

İnsanlar dekorasyon için belirli ürünlerin belirli alanlarda bulunmasını ister. Eğer ki enerjilere inanıyorsanız melek şeklinde olan objelerin her zaman şans ve mutluluk getirdiğini biliyorsunuzdur. Enerjilere inanarak ürün seçimi yapanlar, meleklere ve çocuk biblolarına ağırlık veriyor.

Üçlü oturan melek şeklinde buhurdanlık sayesinde sadece enerjiye inananlar değil, kaliteli bir dekorasyon ortaya çıkarmak isteyenler de ideal bir seçim yapabiliyor. Böylelikle hem güzel bir alan elde edebiliyor hem de olumlu enerjilerden yararlanabiliyorsunuz.

Melek Motifinin Evinizdeki Enerjisi Oldukça Yüksek

Melek demek, saf ve iyi demektir. Bu her bir kültür için aynı şeyi ifade eder. İyi ve saf olanın enerjisi ise doğadaki en büyük enerjidir. Bu enerji sayesinde huzur, mutluluk, para, aşk elde etmek oldukça kolaylaşır. O nedenle melek şeklinde buhurdanlık tercih etmek, evinizin bereketini ciddi düzeyde arttıracaktır.

Her koku, her renk, her motif kendine göre bir enerjiye sahiptir. Melek motifinin yüksek enerjisini her an hissedebilmek adına onu her an görüyor olmalısınız. O nedenle bu buhurdanlığı her zaman görebileceğiniz bir alana koymanız, enerjisinden yararlanabilmenize yardımcı olacaktır.

Kolay Bir Kullanım Sunan Buhurdanlıklar

Buhurdanlık dendiğinde insanların kafaları karışıyor. Çoğu insan buhurdanlığın ne olduğunu bilmiyor. Evinizin içinde aromatik yağların kokularına yer vermek istiyorsanız o zaman buhurdanlık satın almanız gerekiyor. Çünkü yağı koyabileceğiniz ve ısıtabileceğiniz bir ürün olmak zorunda.

Kullanımı: Ürünü kullanmak istediğiniz zaman öncelikle bir yağ almış olmalısınız. Yağ olmadan buhurdanlık bir işe yaramıyor. Yağı alarak buhurdanlığın üzerine birkaç damla koymanız gerekiyor. Daha sonra bir de tealight muma ihtiyacınız olacak. Bu mum sayesinde de yağın ısınmasına yardımcı olabiliyorsunuz. Böylece koku yavaşça tüm etrafı sarıyor.

Kokuların Enerjilerini Buhurdanlık İle Keşfedin

İnsanlar, kokuların enerjilerini, beyni etkilediği noktaları bilmeli, ona göre bir seçim yapmalıdır. Bazı kokular sağlık için bazı kokular aşk için bazı kokular para için etki gösteriyor. Gül kokusu aşkı temsil ederken lavanta kokusu sakinliği, yasemin kokusu ise uykuyu betimliyor. Hangi konuda yardım almanız gerekiyorsa ona göre bir koku seçmelisiniz.

Melek şeklinde buhurdanlık gerek kullanım açısından bir kolaylık sağlıyor gerek ise enerjisi ile sizlere huzur ve güven aşılıyor. O nedenle bu ürünü hem işlevsel olarak hem de dekoratif olarak kullanabiliyorsunuz. İki türlü de evinizdeki masaya ya da vitrine tam uyum sağlayacağından emin olabilir, gönül rahatlığı ile bu ürünü kullanabilirsiniz.

X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.