Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Dekoratif Yoga Yapan Kadın Temalı Siyah Buhurdanlık
Dekoratif Yoga Yapan Kadın Temalı Siyah Buhurdanlık
999,90 TL
Sepete Ekle
Özellikler

Dekoratif Yoga Yapan Kadın Temalı Siyah Buhurdanlık

İnsanlar buhurdanlıklar sayesinde kolay bir şekilde kokuların mükemmel etkilerinden yararlanma şansına sahip olabiliyor. Bu sayede kendinizi her zaman korumada, güçlü hissedebilme şansına sahip olabiliyorsunuz. Yoga yapan kadın temalı siyah buhurdanlık ile evinize çekeceğiniz enerjilerin her zaman sizi koruyacağından emin olabilirsiniz.

Buhurdanlık içinde yanan yağın dışında buhurdanlığın rengi, motifleri bir o kadar önemlidir. Böylelikle insanlar enerjileri doğru çekmeyi başarabilir. Hangi amaç için hareket edecekseniz o renge ve motife uygun bir buhurdanlık seçilmelidir.

Siyah Ve Beyaz Rengin Enerjisel Avantajı

Bir yandan siyah bir yandan da beyazın aynı yerde kullanılması doğanın dengesinin en iyi şekilde ifade edilmesinde büyük bir etkiye sahiptir. Öncelikle siyah rengin korumacı bir yapısı vardır. Stresin yok edilmesinde, özgüven eksikliğinin saklanmasında mükemmel bir etki yarattığını söylemek gerekiyor.

Beyaz renk ise samimiyetin, duruluğun, sakinliğin rengidir. İlahi bir renk olarak kabul edilir. O nedenle tüm renklerden daha geniş bir enerjiye sahip olduğunu söylemek gerekir. Böylece insanlar kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmek adına bu beyaz rengin enerjisinden yararlanmaları mümkündür. Siyah beyaz buhurdanlık sayesinde içine koyduğunuz kokunun enerjisinden net şekilde yararlanabilirsiniz.

Yoga Yapan Kadın Teması İle Evrenin Gücü

Yoga tarihler boyunca insanların kendi benliklerine ulaşmaları için kendilerini keşfetmeleri adına yapılıyor. Yoga temiz enerjiden beslenir. Dolayısıyla buhurdanlık motifi yoga yapan kadın olduğu için temiz ve saf enerji hedeflenecektir.

Kullanmış olduğunuz her bir eşya belirli bir enerjiye sahip olup bu enerjileri sizlere aktarır. Dolayısıyla enerjiye ulaşmak istediğiniz zaman hangi motifi seçtiğiniz önemlidir. Evinizde her an bereket ve huzur olsun istiyorsanız yapmanız gereken yoga yapan kadın motifli olan bu ürünü tercih etmek olacaktır.

Buhurdanlık İle Kokuların Özünden Yararlanın

Kokular, gerek fizikken gerek ise ruhen beslenebilmenizin en önemli yollarından biridir. Bu yolu tercih ediyorsanız yapmanız gereken hangi kokunun hangi amaç ile kullanılması gerektiğini anlamak olacaktır. İlk olarak kokular alternatif tıp yöntemi olarak da sıklıkla kullanılıyor.

Siyah beyaz buhurdanlık denge isteyenlerin en önemli araçlarından biridir. Doğanın ve ruhun dengesini koruyabilmek adına buhurdanlığı her zaman görebileceğiniz bir yere bırakmanız gerekiyor. Böylelikle gelen ve gören herkes o objenin enerjisinden yararlanmış oluyor.

  • Temiz bir enerji ile dolmak,
  • Kendinize olan özgüveninizi kazanmak,
  • İlahi bir güce yakın olabilmek adına bu ürünü tercih etmeniz önemlidir.
X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.